Unieke werkwijze

Persoonlijke aanpak

Oplossingsgericht

Innovatief

Unieke werkwijze   Persoonlijke aanpak
Oplossingsgericht   Innovatief

Uw partner in Credit Management

Met de persoonlijke, innovatieve en oplossingsgerichte werkwijze van Collect4u zorgen wij voor een kwalitatieve en klantvriendelijke oplossing binnen het incassotraject. Niet alleen bieden wij ondersteuning bij het incasseren van uw onbetaalde facturen maar begeleiden wij u gedurende het gehele traject. Dit begint bij het versturen van een factuur en eindigt bij het incasseren van de onbetaalde gelden, desnoods via de rechtbank. Bij Collect4u staat een minnelijke afhandeling van het incassotraject hoog in het vaandel. Alle oplossingen proberen wij dan ook altijd binnen het minnelijke traject te behalen. 

Maak kennis met Collect4u

Wij denken graag mee, ook met uw debiteur

Als snel groeiend incassobureau voelen wij een maatschappelijke plicht en kijken wij verder dan de vordering. Wij doen er binnen onze kunnen alles aan om uw factuur betaald te krijgen, maar dit moet niet ten kosten gaan van de financiële situatie van uw debiteur. Wanneer de financiële positie namelijk verder zal verslechten biedt dit voor u ook geen uitkomst. Daarom denken wij graag in oplossingen om de debiteur uit een verslechterde financiële situatie te krijgen en proffesionele hulp te bieden. Op deze manier wordt er gezorgd voor een verhoogde aflossingscapaciteit en krijgt u zo snel mogelijk uw rechtmatige vordering betaald!

Dit zeggen onze klanten over ons:

Gelijk beginnen met incasseren?

Mocht u nog vragen hebben over onze dienstverlening of wilt u direct beginnen met het incasseren van uw openstaande facturen? Neem dan contact met ons op of dien uw eerste vordering in via onze website!